Nyt syksyn markkinarumba on ohi. Se on ollut mukavaa ja todella koukuttavaa. Uusia tuttavuuksia on tullut markkinoilta ja mieleenpainuvia tapaamisia sekä heiän että asiakkaiden kanssa. Ihanaa!

Marras-joulukuussa  kokeilin rannelämmittimien tekoa ja sain siitä uuden vaihtelun villasukkien kutomisen ohella. Ne ovat sen lisäksi todella ihanat pitää päällä, itse olen sen verran lämminverinen että lapaset ovat liian lämpimät ja sitten välillä paljaat kädet alkavat kuitenkin pidemmänpäälle taas paleltamaan. tämä on hyvä väimuoto ja kiva lisä esimerkiksi hanskojen tai sormikkaiden päälle. Novitan purolangat jotka ovat odottaneet käyttöä ovat saaneet siis käyttötarkoituksen. Niistä tulee todella kauniita ja pehmeät paljaalle hädelle.

Samalla uusiin lankamerkkeihin olen tutustunut:
  1. Drops Karisma 100% villaa käsitelty niin että voi laittaa pesukoneeseen pestäväksi. Pehmoista ja tuntuu hyvälle paljaalle kädelle.
  2. Dake garn Falk. 100% villaa pesukoneen kestävä, hieman pisetelevämpi lanka. Todella laaja väriskaala, joista poiminut tällä hetkellä todellä vahvat värikkäät värit toistaiseksi käyttänyt lasten villasukkiin.
  3. Järbo Fuga 50% villaa 50% akryylia. Myös ihania hempeitä värejä lasten sukiin.
  4. Järbo Fantasia. huopautuvaa lankaa, tyyliltään hyvin samanlaista kuin Novitan Puro lanka.
Oikein lämpöistä ja ihanaa joulun odotusta kaikille!